دستگاه سورتینگ زمینی دستگاهی است که بعد از گرفتن خاک و شستشوی سیب زمینی، آن را به درجات مختلف تقسیم می کند بعد محصول در گونی بسته بندی شده و در وزن های مختلف به بازار عرضه می شود.

بخشی از سیب زمینی وارد کارخانجاتی  مانند تولید چیپس، خلال، سیب زمینی نیم پز یخ زده و غیره میشود و بخشی از آن نیز وارد بازار شده و در منازل و رستورانها برای تغذیه استفاده می شود. این حجـم عمـده مصـرف از لحـاظ کیفـی و شکل و اندازه، درجه خاصی از سیب زمینی را میطلبد. با توجه به افزایش قیمت حاملهای انرژی و بالا رفتن هزینه حمـل و نقـل، درجـه بنـدی و سورت سیب زمینی در مبدأ میتواند تا حد زیادی هزینه تمام شده محصول را کاهش و ارزش کیفی آن را افزایش دهد.
سیب زمینی بعد از گندم و برنج به دلیل داشتن نشاسته و پروتئین های مختلف یکی از محصولات استراتژیک و با ارزش غذایی بالا محسوب می شود.


خاک عامل انتقال بسیاری از آفات است و  انتقال سیب زمینی بین استان ها باید با رعایت شرایط قرنطینه ای انجام شود. اما معمولا این محصول را در کیسه های ۲۵ کیلوگرمی همراه با پنج تا ۱۰ درصد خاک، به بازارهای مصرف در شهرهای بزرگ منتقل می کنند. در صورتی که به منظور رعایت شرایط قرنطینه باید محموله ها بوسیله دستگاه های بسته بندی خاک گیری و شستشو شود. سپس در کیسه های توری بسته بندی و به سایر استان ها انتقال یابد.

.دستگاه شستشوی روتاری ، جهت شستشوی سیب زمینی و پیاز  به صورت دستگاه شستشوی تک وان و با سیستم برسی، کاربرد دارد. شستشوی محصولات که خاک به صورت گل خشک شده در خلل و فرج محصول باقی مانده و در سیستم های سورتینک و جداسازی خشک، امکان تمیزکردن آن نیست از سیستم شستشوی برسی بهره گرفته می شود.

 

 

سورت سیب زمینی

 

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها